Philips 2-in-1 Flash Drive met aansluitingen voor smartphone en PC

Het uitwisselen van bestanden tussen verschillende apparaten met verschillende aansluitingen is voortaan heel eenvoudig. Dankzij de Philips 2-in-1 Flash Drive met een USB Type-A- en USB-C-aansluiting.

De Philips 2-in-1 Flash Drive is ontwikkeld voor smartphones, tablets, Macs en notebooks met USB Type-A of USB-C-aansluiting. De overdrachtssnelheid bedraagt maximaal 180MB/s waardoor ook grote multimediabestanden binnen enkele seconden worden opgeslagen en vervelende wachttijden aanzienlijk verkort worden.

Ongecompliceerd
Om de Philips 2-in-1 Flash Drive goed te laten werken is er geen app of software nodig waardoor je meteen en ongecompliceerd aan de slag kunt met het opslaan van bestanden om bijvoorbeeld ruimte te creëren op je smartphone of een snelle back-up te maken. De opslagcapaciteit van 64GB is voldoende voor het opslaan van 18.000 foto’s of 11.000 MP3-bestanden*.

Compatibiliteit
De Philips 2-in-1 USB Flash Drive is geschikt voor apparatuur met de volgende besturingssystemen: Android 4.0 en hoger, Windows XP en hoger, Mac OS 9.0 en hoger en Linux 2.4.0 en hoger. Een handig zwenkmechanisme beschermt de USB-C connector waardoor een dop overbodig is. Door het compacte ontwerp (3 x 1.2 x 0.8cm) kun je de flashdrive overal mee naartoe nemen.

Informatie
De Philips 2-in-1 Flash Drive met een opslagcapaciteit van 64GB is verkrijgbaar bij elektronicaspeciaalzaken en webshops. Consumentenadviesprijs € 24,99. Ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 32GB (€ 12,49) of 16GB (€ 9,99). Ga voor meer informatie naar www.philips-media.com.

* Gebaseerd op 10MP jpg gecomprimeerd fotoformaat en MP3-bestanden met een duur van 3 minuten (256kb/s, 5.7MB groot).

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.