Op een terrasstoel zit je voor je plezier

Vind je het ook zo fijn om af en toe heerlijk te relaxen op je eigen terras of balkon? Dan ben je de enige niet, want miljoenen mensen weten hiervan volop te genieten. Zeker als er een paar Van der Garde terrasstoelen klaarstaan. Heb je die nog niet of wil je je oude stoelen vervangen? Dan zul je merken dat er een enorme keuze is en dat er misschien wel meerdere mooie modellen zijn die bij jouw wensen passen. Daarbij kun je kiezen uit tal van formaten, materialen, kleuren en designs. Om je te helpen bij je zoektocht hebben we een paar tips en weetjes voor je onder elkaar gezet.

Zo kies je jouw perfecte terrasstoel.

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: welke terrasstoel past het beste bij jouw stijl en smaak? En dan zeggen we meteen: vraag advies aan een echte tuinmeubelexpert met een ruime collectie. Zo kun je op je gemak de verschillen zien tussen alle soorten en modellen en vergroot je de kans dat je snel vindt wat je zoekt.

De meest gebruikte materialen voor terrasstoelen zijn kunststof en aluminium. Heb je een voorkeur voor kunststof, let dan extra op de eigenschappen van het materiaal. Niet alle soorten kunststof zijn even kleurvast, kras- en Uv-bestendig! Maar er zijn genoeg stoelen die daar juist heel goed op scoren. Aluminium heeft weer andere voordelen: het is lichtgewicht, sterk, ziet er strak uit en roest niet. Bovendien is de keuze aan designs enorm, dus slagen doe je altijd. Qua uitstraling zul je ook veel vlechtwerk tegenkomen, vooral slijtvast wicker is tegenwoordig de trend. Wicker is een kunstsstof die modern oogt en die je in allerlei kleuren kunt krijgen. Voor al deze materialen geldt dat je ze makkelijk kunt onderhouden en schoonmaken. Heb je weinig opbergruimte of wil je na elke dag gewoon een opgeruimd terras? Dan zijn stapelbare terrasstoelen vaak een goed idee. Die nemen weinig plek in en ze wegen weinig, zodat je ze moeiteloos kunt tillen en verplaatsen.

Waar staat die stoel?

Je hebt je huiswerk gedaan en een mooie stoel in gedachten. Nu nog een leverancier kiezen! Daarbij spelen behalve de stoel zelf de prijs, de bezorging en de garantie een rol. Ook een ruime keus en een deskundig advies zijn belangrijk. Bij de grotere online tuinmeubelexperts is dat meestal prima in orde. Staat Van der Garde op je lijstje, dan kun je zelfs gaan rondkijken en proefzitten in een van hun drie showrooms.

Het bericht Op een terrasstoel zit je voor je plezier verscheen eerst op Welke geraniums?.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.