Op avontuur met de laarsjes van Peppa Pig

Peppa houdt van avontuur en je kleintje natuurlijk ook. Daarom zijn de Regatta kinderlaarsjes van het vrolijke biggetje zo ontzettend leuk. Om lekker buiten te gaan spelen, ook als het regent. Dan is het fijn als de kleine voetjes droog blijven. Heerlijk stampen in de plassen, het staat ook op de laarsjes geschreven: ‘Jumping up and down in muddy puddles…’

Sokjes blijven droog dankzij de afsluitbare instap met trekkoord: door het aantrekken van de knoop loopt er geen water in de laarsjes. De multi-directionele profielzool zorgt voor grip op een modderige grond. Het Peppa-ontwerp zal elke regenachtige dag opfleuren, zoals de roze regenlaarsjes met spetterprint of de blauwe met regendruppels.

De laarsjes hebben een comfortabel EVA-voetbed zodat kinderen er urenlang mee kunnen rondlopen. Ze zijn gemaakt van gevulkaniseerd natuurlijk rubber en gaan extra lang mee. Laat nu de regen maar komen!

Informatie
Regatta Peppa Pig Kinderlaarsjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 39,99. Informatie: www.regatta.com.

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.