Ook voor getrainde fietsers is e-biken in de Alpen geweldig

E-biken in de Alpen is ook voor getrainde fietsers een must-do. Je legt grotere afstanden af en stelt naar eigen voorkeur je inspanningsniveau in. Zodat aan het eind van de dag niet alleen de batterij van je fiets, maar ook die van je zelf leeg is. De Tiroler Zugspitz Arena is de ideale regio voor eMTBers.

In de Approved Bike Area heb je keuze uit meer dan 100 prachtige eMTB-routes. Op allerlei niveaus, van eenvoudige gravelpaden tot meer uitdagende tracks. Door de extra e-power worden ook ver uit de buurt liggende en bijzonder hooggelegen bestemmingen bereikbaar. Zo krijgt fietsen in de bergen een extra dimensie.

Verhuur eMTB Tiroler Zugspitz Arena
Bij de volgende e-bike specialisten huur je de modernste eMTB’s, voorzien van uitstekende vering en sterke elektromotoren: Leitner Sport Ehrwald, Radlwerkstatt Ehrwald, Sport-Alm Berwang, Zweirad Zirknitzer Ehrwald en Green4Rent Heiterwang am See. Onderweg vind je overal ontelbaar veel laadpunten. Meer informatie vind je op Zugspitzarena.com.

Het is een aanrader om de eerste dagen met een gids op pad te gaan die je de fijne kneepjes van eMTB bijbrengt en die het gebied toelicht met allerlei tips. Via deze link ga je naar de folder waar alle informatie nog eens is samengevat: over guided tours, fiets- en bagagetransport, skiliften voor e-bikes, laadstations, wasstations, fietsverhuur en de vier populairste routes.

Bike Everest Tirol
Wil je nog een stap verder gaan, fiets dan eens de Bike Everest Tirol. Dit is een buitengewone mountainbiketocht met 8.848 hoogtemeters; precies de maat van de Mount Everest, de hoogste berg op aarde. De afwisselende tocht is 285 km lang en leidt in zeven etappes naar de mooiste plaatsen tussen Garmisch-Partenkirchen en Nauders aan de Reschenpass. De derde en meest veeleisende etappe gaat door de Tiroler Zugspitz Arena. Elke finisher ontvangt een persoonlijk certificaat en de Bike Everest Tirol Swiss Stone Pine Trofee. Informatie: www.bike-everest.tirol.

Genieten in de regionale hutten & almen
Wat eMTB extra leuk maakt zijn natuurlijk de vele gezellige almen en hutten in de Tiroler Zugspitz Arena. Die bieden naast een fantastische ambiance alles wat je wenst aan eten, drinken en terrassen te midden van de imposante bergen. Bij elke hut geniet je van Tiroolse gastvrijheid, stevige regionale specialiteiten en onvergetelijke panorama’s.

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt verblijven. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Met het Z-ticket kun je gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer in de Tiroler Zugspitz Arena.

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43 567 320 000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

Over Tiroler Zugspitz Arena
Wie de Zugspitze wil beleven, kan het beste naar Tirol komen. Zeven charmante plaatsen in het Oostenrijks-Beierse grensgebied bieden de beste vooruitzichten voor de zomervakantie: Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos. Hier kun je volop wandelen, mountainbiken of gewoon heerlijk ontspannen lummelen. In de Tiroler Zugspitz Arena heb je trouwens altijd de zon aan je zijde.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.