Ontdek Saalbach Hinterglemm vanuit wandelhotel Hasenauer

Hotel Hasenauer staat bekend als ultiem wandelhotel in de regio Saalbach Hinterglemm. Deze prachtige Alpenregio telt meer dan 400 km aan bewegwijzerde wandelpaden. Hier trek je zelf je plan of neem je deel aan de gegidste wandelingen die de familie Steger vanuit het hotel organiseert. Ze kennen de mooiste plekjes, uitzichtpunten en gezelligste berghutten.

Je kunt ook uitgepijlde routes wandelen zoals de Pinzgau Walk, de Seven Summits van Saalbach Hinterglemm of de Home of Lässig Walk. Informatie hierover vind je op www.saalbach.com.

Uitvalsbasis voor een heerlijke Alpenvakantie.
Het luxe viersterrenhotel Hasenauer is geheel vernieuwd en vormt een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke Alpenvakantie. Het ligt vlak bij het gezellige centrum van Hinterglemm en de skiliften. In zomer en winter biedt het verwarmde buitenzwembad uitzicht op de imposante bergen. Het hotel wordt gerund door de zeer gastvrije familie Steger: ongecompliceerde, sportieve mensen die alles in het werk stellen om hun gasten de vakantieregio te laten zien en beleven.

Reusachtige bergtoppen, ruige rotsen, groene alpenweiden, weidse uitzichten en helderblauwe meren: er gaat niets boven een wandelvakantie in Saalbach Hinterglemm. Een walhalla voor wandelaars die houden van een flinke uitdaging. Of het nu gaat om het overwinnen van steile bergpaden, een lange toertocht of een van de panoramapaden: iedereen komt hier aan zijn trekken. Je kunt ook met een van de vier zomerbergbanen naar boven om op hoogte aan een wandeling te beginnen.

Informatie
Hotel Hasenauer
Familie Steger
Schwarzacherweg 157
5754 Hinterglemm
Tel: +43 6541 63 32
Mail: hotel@hasenauer.at
Web: www.hasenauer.at


Over Hotel Hasenauer
Hotel Hasenauer ligt midden in het fiets- en skigebied in Saalbach Hinterglemm. Het viersterrenhotel ademt warmte, gezelligheid, alpine lifestyle en veel vrijheid voor een heerlijke, sportieve vakantie. Het is onlangs geheel vernieuwd met prachtige familiekamers, suites en studio’s. Vanuit de nieuwe Spa-wellness heb je prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een nieuwe fitnesslounge en een heerlijke chill-outruimte voor het hele gezin. In het fantastische restaurant geniet je van veel regionale en internationale gerechten. Het hotel wordt gerund door de zeer gastvrije familie Steger: ongecompliceerde en sportieve mensen die alles in het werk stellen om hun gasten de vakantieregio te laten zien en beleven.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.