Oersterke rugzak en schoudertas ineen

De Carhartt Backpack Tote is een oersterke tas die je zowel als rugzak als schoudertas kunt dragen. Ideaal voor je dagelijkse werkverkeer. De tas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting en een 15-inch gewatteerde laptophoes. Samen met de drie steekvakken aan de buitenkant neem je al je spullen veilig mee.

De tas is gemaakt van robuust 600 Denier polyester stof en wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt. Hij heeft een bestendige Rain Defender waterafstotende afwerking waardoor hij bestand is tegen regen en vochtige ruimtes zonder dat de stof vocht opneemt.

Of je nu naar het werk gaat, boodschappen doet of gaat wandelen, deze kordate rugzak is ervoor gemaakt. De handvatten zijn verstevigd waardoor de tas comfortabel draagt. Op de voorzijde vind je het vertrouwde Carhartt-label.

Informatie
De Carhartt Backpack Tote is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops.Afmetingen: 33 x 43,2 x 10,2 centimeter. Adviesprijs € 99,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com. 

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al 135 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 3.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens
Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.