Nooit meer je auto of brommer kwijt: klik er een AirTag op

Met de magnetische Airtaghouder van airtagsolutions.nl beveilig je elk motorvoertuig met het volgsysteem van Apple. Dankzij de krachtige magneet bevestig je eenvoudig een Airtag op je auto, motor of brommer, bijvoorbeeld aan de binnenkant van een brandstofklepje. Zo vind je met je iPhone altijd je voertuig terug. 

Auto-, brommer- en motordieven sloegen vorig jaar voor het eerst in jaren weer vaker toe, blijkt uit aangiftecijfers van politie en Rijksdienst voor Wegverkeer. Met name oudere auto’s zonder beveiligingssysteem zijn populair bij dieven. Er werden ook opvallend veel bromfietsen gestolen. Een  AirTag volgsysteem van Apple biedt uitkomst en gemak.

Lokaliseer je motorvoertuig in Zoek Mijn-app
AirTag Solutions lanceert nu de magnetische AirTaghouder. De houder met krachtige magneet stelt gebruikers in staat om de Apple AirTag op hun auto, brommer of motor te bevestigen en zo op de hoogte te blijven van de locatie van hun voertuig. De magneet zet de AirTag uiterst sterk en stevig vast op elk metalen oppervlak, waardoor hij veilig op zijn plaats blijft.

De AirTag werkt naadloos samen met je iPhone, zonder de noodzaak van een abonnement. Met slechts één druk kunnen gebruikers de AirTag koppelen aan hun iPhone en de locatie van hun voertuig bekijken in de Zoek Mijn-app.

Informatie
De magnetische AirTaghouder inclusief AirTag is verkrijgbaar op www.airtagsolutions.nl voor €58,00.

Over AirTag Solutions
AirTagSolutions is opgericht door Chris Römer met als doel oplossingen te bieden voor alledaagse uitdagingen. Na zelf slachtoffer te zijn geweest van fietsdiefstal, ontwikkelde Römer de AirTag Fietsbel, die een effectieve oplossing bleek te zijn tegen diefstal. Met de magnetische houder breidt AirTagSolutions zijn assortiment uit om gebruikers in staat te stellen hun voertuigen gemakkelijk te volgen. Ga voor meer informatie naar:  www.airtagsolutions.nl

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.