Nieuwe versie van Pokemon Home compatibel met nog meer spellen

The Pokémon Company International en Nintendo hebben versie 2.0.0 van Pokémon HOME aangekondigd. Hierdoor zijn naast de eerdere spellen Pokémon SwordPokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu!Pokémon: Let’s Go, Eevee! en Pokémon GO nu ook de videospellen Pokémon Legends: ArceusPokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl onderling compatibel met de app van de clouddienst.  Spelers kunnen de update in de komende weken tegemoetzien.

In Pokémon HOME kunnen Trainers hun Pokémon-avonturen voortzetten zonder gebonden te zijn aan één spelsysteem en hun Pokémon-verzameling uit veel van hun spellen beheren. De Pokémon die spelers naar elk spel over kunnen brengen, zijn beperkt tot de Pokémon die in deze spellen verschijnen. Spelers kunnen in het Help-menu van de mobiele versie van Pokémon HOME nagaan welke Pokémon ze naar welke spellen over kunnen brengen.

De introductie van Strange Balls
Pokémon Legends: Arceus speelt zich af in een Pokémon-wereld uit een ver verleden, toen de Poké Balls uit de andere spellen er nog niet waren. Wanneer in Pokémon Brilliant DiamondPokémon Shining PearlPokémon Sword of Pokémon Shield gevangen Pokémon overgebracht worden naar Pokémon Legends: Arceus, verschijnen ze in Strange Balls. Strange Balls komen alleen voor in Pokémon Legends: ArceusPokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Alle in Pokémon Legends: Arceus gevangen Pokémon die overgebracht worden naar Pokémon Sword of Pokémon Shield, verschijnen in gewone Poké Balls.

In Pokémon HOME kunnen spelers zien in welke Poké Balls deze Pokémon oorspronkelijk gevangen zijn.

Speciale Pokémon aanvragen bij koppeling van spellen
Ter gelegenheid van de compatibiliteit van Pokémon Brilliant DiamondPokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus met Pokémon HOME krijgen spelers speciale Pokémon cadeau wanneer ze het spel koppelen aan Pokémon HOME

Verbinding met Pokémon Legends: Arceus
Na het plaatsen van een Pokémon uit Pokémon Legends: Arceus in de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME ontvangen spelers Rowlet, Cyndaquil en Oshawott met een maximaal Effort-level als verrassingscadeau in de mobiele versie van Pokémon HOME.

Verbinding met Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Na het plaatsen van een Pokémon uit Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl in de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME ontvangen spelers Turtwig, Chimchar en Piplup met verborgen Ability’s als verrassingscadeau in de mobiele versie van Pokémon HOME.

Verbinding tussen verschillende spellen
De aanvallen die Pokémon in Pokémon Legends: ArceusPokémon Brilliant DiamondPokémon Shining Pearl, Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen leren, verschillen van die in andere spellen. Bij het overbrengen van een Pokémon naar een ander spel wordt dan ook geen rekening gehouden met zijn aanvallen. Wanneer een Pokémon voor het eerst naar een ander spel overgebracht wordt, bepaalt zijn level welke aanvallen hij kan gebruiken.

Als een Pokémon vanuit het spel waarin hij gevangen is, overgebracht wordt naar een ander spel, andere aanvallen leert en vervolgens teruggaat naar het spel waarin hij gevangen is, beschikt hij weer over de aanvallen die hij oorspronkelijk kende.

Koppeling aan Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Spelers kunnen de status en de andere gegevens van Pokémon bekijken die uit Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl in Pokémon HOME geplaatst zijn.

Let bij het koppelen van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl aan Pokémon HOME goed op de volgende zaken.

Speciale Pokémon die alleen tijdens het gewone spelen gevangen kunnen worden, kunnen slechts eenmaal per SAVE-gegevensset in Pokémon HOME geplaatst worden.
Bepaalde Pokémon – bijvoorbeeld Pokémon die op oneigenlijke wijze of via ongeoorloofde aanpassingen verkregen zijn – kunnen niet in Pokémon HOME geplaatst worden.
Als er andere problemen met de Pokémon zijn, kan hij niet in Pokémon HOME geplaatst worden.

Koppeling aan Pokémon Legends: Arceus
Je kunt de Effort-levels en de andere gegevens van Pokémon bekijken die uit Pokémon Legends: Arceus in Pokémon HOME geplaatst worden.

Het doel van Pokémon Legends: Arceus is het samenstellen van de eerste Pokédex in de regio Hisui. In dit kader werkt de National Pokédex in Pokémon HOME de betreffende Pokédex-items bij op basis van de voltooiing van de Pokédex in jouw SAVE-gegevens van Pokémon Legends: Arceus.
Als een Pokédex-item in Pokémon Legends: Arceus niet volledig is, kun je het item van deze Pokémon niet in Pokémon HOME zien.

Aanvullende taken en stickers
Spelers kunnen stickers verkrijgen door bepaalde taken uit te voeren. Hiertoe moeten ze voldoen aan bepaalde voorwaarden in de mobiele versie van Pokémon HOME. Vanaf versie 2.0.0 worden er nieuwe taken en stickers toegevoegd op basis van Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

 

 

Het bericht Nieuwe versie van Pokemon Home compatibel met nog meer spellen verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.