Nieuw: GARDENA ClickUp!-system voor balkon

Het ClickUp!-tuinsystem van GARDENA heeft een balkonversie. Het systeem bestaat uit een houder waarop je diverse accessoires zoals een insectenhotel, vogelvoederbak of tuinfakkel kunt klikken. Voor in de tuin gebruik je een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout en voor balkonbezitters is er een speciale klem ontwikkeld. GARDENA presenteert tevens 3 nieuwe accessoires voor het ClickUp!-system: een solarlamp, vogelbad en windlicht.

Eenvoudig
Het ClickUp!-system werkt heel eenvoudig. Je bevestigt de accessoires op de steel met een klikmechanisme dat zorgt voor een stevige verbinding zonder speling. ClickUp! is gebaseerd op het bekende watergeefsysteem van GARDENA waarbij je een tuinslang met één klik aansluit op de kraan voor een vaste en lekvrije verbinding. In de tuin gebruik je een larikshouten steel die je in de grond steekt, voor op het balkon gebruik je de nieuwe balkonklem. Deze is geschikt voor rechthoekige relingen van 1 tot 6 cm dikte en ronde diameters tot 5 cm. Je bevestigt en verwijdert de balkonklem zonder de reling te beschadigen.

Nieuwe accessoires
– De nieuwe ClickUp! SolarLamp met een slank en modern ontwerp zorgt tijdens avonden voor warm en sfeervol licht. Overdag laadt de lamp via het geïntegreerde zonnepaneel op en ‘s avonds geeft hij minimaal zes uur licht. Indien gewenst kun je de lamp ook tussentijds uitzetten. De ClickUp! SolarLamp is vorstbestendig en zorgt dus ook tijdens koude wintermaanden voor extra sfeer in de tuin of op balkon.
– GARDENA presenteert het ClickUp! WindLicht. Het is geschikt voor waxinelichtjes en kaarsen van verschillende afmetingen. De kaarshouder binnenin kan zo worden ingesteld dat de vlam altijd in het zicht is. De glazen bol beschermt de vlam tegen wind.
– Het ClickUp!-system is mede ontwikkeld om vogels te verwelkomen in de tuin of op het balkon. Nieuw is het vogelbad. Het heeft een diameter van 25 cm en is een ideale plek voor vogels om tijdens warme zomermaanden af te koelen of te drinken. Het bad is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is zowel UV-bestendig als vorstbestendig.

De nieuwe accessoires vormen een uitbreiding op het bestaande assortiment. Dat omvat een insectenhotel, vogelvoederbak, plantenbak, tuinfakkel en regenmeter. Op elke accessoire geeft GARDENA 5 jaar garantie.

Verkoopinformatie
Het ClickUp!-systeem GARDENA is verkrijgbaar via tuincentra, dhz-markten en webshops voor € 16,99 (steel) en accessoires vanaf € 16,99 (vogelbad, regenmeter en plantenbak). De nieuwe ClickUp!-balkonklem heeft een verkoopadviesprijs van €21,49.

Het bericht Nieuw: GARDENA ClickUp!-system voor balkon verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.