Niets is makkelijker dan milieuvriendelijk de was doen

Was zoveel mogelijk met een volle trommel, dat is de zuinigste manier. En het best voor het milieu. Helemaal als je wast met Klok, want zowel Waspoeder Wit als Waspoeder Kleur kregen het predicaat Groene Keuze van de Consumentenbond. De waspoeders zijn niet alleen ontwikkeld voor een beter milieu maar ook voor mensen met een gevoelige huid. Informatie: www.klok-eco.nl. 

Met Klok waspoeders was je alles weer schoon en gezond fris voor het hele gezin. Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lagere temperaturen. Ze bevatten 0% kleurstof en 0% parfum en de verpakking is gemaakt met gerecycled materiaal. 

EU Ecolabel
Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 6,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 24,50.

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl. 

Asthma Allergy Nordic label
Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.