Multitool voor kampeerders en hikers

De Gerber Stakeout Multitool is speciaal ontwikkeld voor kampeerders en hikers. Hij is uitgerust met 11 gereedschappen voor de belangrijkste klussen van elke kampeerder. Denk hierbij aan onderhoud van je uitrusting, koken, lichaamsverzorging en inpakken. De Stakeout is niet alleen erg handig, maar ook ongelooflijk mooi en onderscheidend vormgegeven.

Elke tool heeft een specifieke functie. Met de striker maak je onder alle omstandigheden snel een vuurtje. De minizaag is vooral handig voor kleine klussen in en om het kamp. Met het mes, de priem en de schaar kan je altijd iets snijden, doorsteken of knippen.

Haringtrekker
De Gerber Stakeout heeft ook een tool die je niet zo vaak ziet in een multitool: de haringtrekker. Tentharingen die stevig vastzitten in de harde grond trek je er zo mee uit. Langs de andere zijde van de multitool vind je nog een liniaal, flesopener, vijl en pincet.

Met de stevige karabijnhaak aan het uiteinde klik je de Stakeout gemakkelijk aan je gear. Conclusie: de Gerber Stakeout heeft alles wat je nodig hebt om je kamp op te bouwen en weer af te breken. Het is de ideale metgezel voor elk avontuur en elke klus.

Informatie
De Gerber Stakeout is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist. Informatie www.technolyt.nl. Consumentenadviesprijs € 59,95. Klik hier voor de instructievideo.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.