Met Lynn de keuken in

Of het nu weekend is of een doodgewone doordeweekse dag: Met Lynn de keuken in staat garant voor zeven dagen per week lekker eten. Lynn kookt toegankelijk en ongecompliceerd, maar altijd bourgondisch en hoog op smaak. Ze is praktisch ingesteld en weet als geen ander met minimale inspanningen het maximale uit ieder gerecht te halen.

Van snelle gerechten (die sowieso tot je vaste repertoire gaan behoren) tot uitgebreide borreltafels, en van koken uit je koelkast tot aan het hosten van etentjes; Lynn neemt je mee haar gezellige keuken in.

Over Lynn van de Vorst
Lynn van de Vorst (@lynnvandevorst) is Instagram-kok en influencer met bijna 100K volgers. Dagelijks inspireert ze haar volgers met de lekkerste recepten en neemt ze hen mee op al haar culinaire avonturen en citytrips. Van Amsterdam tot aan Maastricht en van Puglia tot aan Parijs; Lynn is op de hoogte en weet waar je moet zijn.

Ook heeft ze een eigen programma op Njam.tv, waarin ze Nederlands beste streetfood op de kaart zet. Lynn komt uit Veldhoven en woont in Amsterdam.

Informatie
Met Lynn de keuken in, Lynn van de Vorst
ISBN 978 90 488 6778 3, Hardback, € 29,99, 192 pagina’s, oktober 2023
Carrera Culinair, Overamstel uitgevers

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.