Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk

Het voorjaar vraagt om een grondige poetsbeurt van je huis. Met de ecologisch verantwoorde producten van Klok schoonmaakmiddel wordt je huis in een handomdraai weer blinkend schoon. Daarnaast zijn de producten ook vriendelijk voor je huid. Beter kan de lente niet beginnen.

Met de Klokbox is de voorjaarsschoonmaak kinderwerk. En over kinderen gesproken, milieubewust poetsen doe je toch vooral voor hun toekomst. De Klokbox bevat 7 Klokproducten: voor de was, de vaat en om je huis te reinigen. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest
Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord. Meer informatie over het Europees Ecolabel vind je op www.europeesecolabel.nl.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden. Informatie: www.asthmaallergynordic.com.

Informatie
De producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 26,55 (normaal € 31,23) en geen verzendkosten.

De Klokbox
De voordelige Klokbox bestaat uit de volgende producten:

  • Klok waspoeder kleur
  • Klok waspoeder wit
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit
  • Klok afwasmiddel xtra care
  • Klok vaatwascapsules
  • Klok allesreiniger
  • Klok wc-reiniger

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.