Maak kennis met Acme Cups

De echte koffiegek weet dat een goede kop koffie het resultaat is van de bonen, het apparaat én de juiste kop. Maak kennis met Acme Cups; een combinatie van een functioneel en esthetisch design, wat bijdraagt aan de kwaliteit en de ultieme ervaring van koffie drinken.  

Acme is een Nieuw-Zeelands bedrijf, opgericht door Jeffrey Kennedy (uitvinder van de Flat White), en zijn partner Bridget Dunn. Het bedrijf is ontstaan uit een lang gekoesterde ambitie om producten te maken die voldoen aan de idealen van vorm en functie. Bijna 10 jaar geleden, zagen ze dat de horeca branche behoefte had aan een goed kopje om espresso in te serveren, ontworpen door mensen die ze dagelijks gebruiken. Acme creëerde hiervoor de Original Espresso lijn.

Nu, 10 jaar later, worden Acme’s kopjes over de hele wereld gebruikt door `s werelds beste barista’s, koffieliefhebbers, theedrinkers en alles daar tussenin. Wat begon als een behoefte aan de ideale koffie kop voor koffiebars, is veranderd in een voortdurende zoektocht en creatie voor de beste producten voor thuis.
Acme Cup wordt gerund door voormalige werknemers Megan Wyper en Paddy Kennedy.

Voor iedere koffie een ander kopje
Naast het het espresso kopje heeft Acme voor iedere koffie het juiste ontwerp. De kopjes zijn verkrijgbaar in tijdloze designs, verschillende kleuren en vormen om het voor iedereen toegankelijk te maken. Voor in koffietentjes en thuis.

Coffee Guide 

Grote kans dat je al eerder koffie hebt gedronken uit één van Acme’s koffie kopjes.
Acme Cups wordt wereldwijd gebruikt in veel koffiebars vanwege de unieke ervaring en het robuuste design. Waaronder ook in 24 verschillende cafés in Amsterdam.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.