Logitech brengt muisstille Logitech M240 Silent met lange batterijduur uit

Logitech heeft de Logitech M240 Silent Bluetooth® Mouse uitgebracht: een compacte Bluetooth®-muis die perfect in de hand ligt bij zowel links als rechtshandigen. Deze draadloze muis verbindt met computers en tablets binnen enkele seconden en laat ruimte vrij op het bureau, zodat werk eenvoudiger, stiller en beter kan worden uitgevoerd.

Dankzij snelle Bluetooth® -technologie maakt de M240 verbinding met andere apparaten in een vingerknip, zonder dat er een dongel of poort is vereist. Het draadloze bereik van de Logitech M240 Silent is ongeveer 10 meter en dankzij de batterijduur van maar liefst 18 maanden (inclusief automatische slaapstand) kan de gebruiker een lange tijd vooruit, voordat het verwisselen van batterijen nodig is. Deze compacte muis is perfect om mee te nemen op reis en is ontworpen om zowel onderweg als op een thuiswerkplek meer gedaan te krijgen. Het comfortabele ontwerp van de muis volgt de natuurlijke curve van zowel de linker- als de rechterhand, zodat gebruikers langer gefocust kunnen blijven werken. De Logitech M240 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: graphite, off-white en rose.

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat werken met een M240 Silent 30% sneller verloopt en 50% productiever* is in vergelijking met werken met een trackpad. Daarnaast zijn de klikken op deze muis bijna niet te horen (90% minder klikgeluid**), maar hetzelfde bevredigende gevoel blijft behouden.

De M240 Silent is ontworpen met het oog voor duurzaamheid en de kwaliteitsstandaarden waar Logitech bekend om staat. Alle Logitech-producten zijn uitstoot-neutraal gecertificeerd en daarnaast worden de plastic onderdelen vervaardigd uit gerecycled (PCR) plastic dat voorheen door consumenten is gebruikt. 48% Van de graphite-uitvoering bestaat uit PCR-plastic en de off-white en rose-versies bestaan voor 37% uit PCR-plastic.

De Logitech M240 Silent Bluetooth®-muis is nu verkrijgbaar via www.logitech.com en bij (r)etailers in de Benelux voor een consumentenadviesprijs van EUR 27,99.

Het bericht Logitech brengt muisstille Logitech M240 Silent met lange batterijduur uit verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.