Less-is-more-rugzak voor lange trektochten

L.I.M. staat voor Less Is More en daar is deze rugzak van Haglöfs een uitstekend voorbeeld van. Minder gewicht, meer comfort. De L.I.M. Backpack 35L weegt slechts 980 gram en is ideaal voor langere trektochten in alle soorten weer. 

De rugzak draagt erg comfortabel dankzij de verstelbare borst- en heupgordel en de gepolsterde schouderbanden. Zo sluit hij perfect aan op je lichaam. Het Airback systeem zorgt dat je rug lekker koel blijft tijdens intensieve tochten. De rugzak is geprepareerd voor een los verkrijgbaar waterreservoir met drinkslang om onderweg je vochthuishouding op peil te houden. 

De L.I.M. Backpack is gemaakt van Diamond Ripstop Polyamide met bluesign-gecertificeerde vezels. Hij heeft een ruim hoofdcompartiment met rits, twee heupgordeltassen en twee elastische zijvakken voor een drinkfles of opgerold jack. De topdeksel heeft twee compressieriemen waarmee je, samen met het reflecterende spankoord, de bagage kunt comprimeren. Dat zorgt voor meer stabiliteit tijdens je wandeltochten.

Informatie
De Haglöfs L.I.M. Backpack 35L is verkrijgbaar in diverse kleuren bij de outdoorspecialist. Consumentenadviesprijs € 150. Informatie: www.haglofs.com.

 

Over Haglöfs
Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken. 

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Vol trots en passie zorgt Haglöfs ervoor dat je beter presteert, er beter uitziet en je beter voelt. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.