Laat de winter maar komen!

De mutsen van Carhartt zijn ontworpen voor harde werkers die onder alle omstandigheden doorgaan. Ze zijn enorm populair want wie wil er niet goed uitzien op het werk? Deze winter zijn er ook weer veel nieuwe kleuren. De beanies zijn gemaakt van uiterst rekbare stof zodat ze stevig en aangenaam op je hoofd zitten. Zo kan er geen wind onder waaien en blijf je lekker warm onder de muts. 

One size fits all: dankzij de stretch stof past een Carhartt muts altijd. De beanies zijn uitstekend geschikt op dagen dat het vriest, maar ook om te dragen tijdens een sneeuwbui. Omdat ze zo warm, sterk, rekbaar en vormvast zijn kom je de Carhartt muts overal tegen waar buiten wordt gewerkt. Bijvoorbeeld op de bouw, boerderij, tuinbouw, visserij, weekmarkt, maar ook als je in een gekoelde omgeving moet werken. Informatie: www.carhartt.com.

Cadeautip
De iconische mutsen van Carhartt worden gemaakt voor iedereen die graag de handen uit de mouwen steekt, vooral als het vriest. Voor de feestdagen zijn de rood-witte en groene Carhartt Beanies erg toepasselijk om te dragen, maar ook om te geven. Ze zijn een welkom cadeau voor warme oren en tegelijk vrolijk en opvallend tijdens de donkere, winterse dagen. Dankzij het dikke, gebreide acrylgaren krijg je het nooit koud en gaat het ook niet kriebelen op je hoofd. De mutsen hebben een omslag en het bekende logo op de voorzijde.

Informatie
Carhartt Beanies zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops, vanaf € 16,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.