Kreuk- en pluisvrij met slimme kledingstomer

De nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal is een musthave voor iedereen die goed gesoigneerd door het leven wil gaan. Hij haalt de kreukels uit je kleding zonder een strijkplank te gebruiken. Dankzij het omkeerbare opzetstuk kan je er ook pluisjes en haren mee verwijderen. Ideaal voor thuis, op vakantie of op zakenreis.

De Pure POP is prachtig vormgegeven en ligt lekker in de hand voor last-minute touch-ups. Hij is eenvoudig in gebruik en weegt slechts 700 gram. In 15 seconden is hij opgewarmd en startklaar om kreukels te verwijderen. Zo stoom je snel je jurk, blouse, jas of colbert.

Omkeerbaar opzetstuk met 2 functies
Slim van Tefal is het gepatenteerde, omkeerbare opzetstuk dat je in een handomdraai van kant wisselt. De fluwelen kant gebruik je om kreukels uit je kleding te stomen en de andere kant is ideaal om je kleding pluis- en haarvrij te houden. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van de virussen en bacteriën en zorgt zo dat je outfit weer fris is.

De Pure POP heeft een snoer van 2 meter voor genoeg bewegingsruimte tijdens het stomen. Het afneembare waterreservoir vul je snel weer bij. Je bergt de ultracompacte kledingstomer op in het bijbehorende reistasje. Makkelijk op vakantie of zakenreis: voor een glad gestoomde verfrissing van alles wat uit je reiskoffer komt. De Tefal Pure POP is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: geel, blauw, groen en koraal.

Informatie
De nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten zoals Blokker, Bol, Coolblue en Mediamarkt. Consumentenadviesprijs: € 49,99. Informatie: www.tefal.nl

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.