Kludi Mix – Klassieker verovert moderne keuken

De nieuwe editie van de Kludi Mix biedt alles wat van een moderne keukenmengkraan verwacht mag worden. Dat mag ook verwacht worden van een fabrikant met het predicaat ‘Made in Germany’ die kan putten uit meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwaliteitsmengkranen. De hoogwaardige materialen en vloeiende lijnen maken Kludi Mix tot een esthetische blikvanger op het aanrecht. Nog overtuigender zijn de prestatie, betrouwbaarheid en de verschillende functies die het werk in de keuken aangenaam eenvoudig en comfortabel maken

Topprestaties
Het brede scala aan functies biedt een antwoord op de wensen en behoeften en voorkeuren van zelfs de meest kritische keukenprinsen en -prinsessen. Het Kludi Mix-assortiment biedt namelijk een keuze uit twee prestatieklassen. De ‘Comfort’-klasse biedt alle basisfuncties met optimale prestaties voor betrouwbaar keukencomfort. De ‘Comfort Plus’-klasse biedt met vier praktische extra functies nog meer gemak en mogelijkheden. Kludi Mix biedt in de Comfort Plus-klasse keuze uit een uittrekbare uitloop, een vaatdouche met twee straalsoorten, een multi-aansluiting voor de vaatwasser, een kantelbare uitloop voor montage voor een raam en varianten voor lagedruk boilers.

Elegante verschijning
Kludi Mix is een elegante blikvanger op het aanrecht, in glanzend chroom of in actueel matzwart is. De mengkraan heeft een vloeiend, dynamisch design met een licht oplopende uitloop voor extra werkruimte aan de spoelbak. Het rond gevormde lichaam vervloeit harmonieus met de halfronde vorm van de uitloop; een spannend contrast met de platte bedieningshendel in open of gesloten uitvoering.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.