Hybride trailschoen voor off-road avonturen en asfalt runs

De vernieuwde Mizuno Wave Rider TT is een hybride trailschoen, speciaal ontwikkeld voor off-road avonturen en asfalt runs. De Wgrip-zool zorgt voor excellente grip en tractie, ook op natte wegen. Dankzij de Wave Plate ervaar je optimale voortstuwing tijdens het lopen. Info: www.mizuno.com.

De trailschoen maakt onderdeel uit van de Rider familie, het populairste model van Mizuno. Hou je van een afwisselende run dan is de Wave Rider TT een uitstekende keuze. Op de verharde weg heeft de hardloopschoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit. In deze schoen is de hielwig van MIZUNO ENERZY FOAM gecombineerd met de MIZUNO WAVE Plate, wat zorgt voor een formidabele demping, energieteruggave en stabiliteit.

De schoen sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Wgrip-slijtzool
Dankzij de Wgrip-slijtzool houd je tijdens het hardlopen een optimale grip op trailpaden. Dat komt mede door de noppen die in verschillende richtingen staan zodat je horizontale en verticale grip hebt bij elke stap. De hielwig houdt geen zand en steentjes vast omdat de loopzool gevulde dempingsopeningen heeft. De Wave Plate van deze schoen is aan de binnenzijde iets verstevigd wat bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun geeft.

Informatie
De Mizuno Wave Rider TT is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com.

Over Mizuno
Mizuno is een van de grootste internationale sportmerken, opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, hockey, voetbal, tennis en judo. 

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Sergio Ramos, Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema. 

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. Innovatie en het verleggen van grenzen staan aan de basis van de Mizuno-filosofie. Het leidt als vanzelf tot de meest attractieve designs. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.euen www.mizuno.com.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.