Harman Kardon introduceert drie nieuwe high-end luidsprekers

Op het iconische Montreux Jazz Festival in Zwitserland heeft Harman Kardon, ter ere van zijn 70ste verjaardag, drie nieuwe luidsprekers geïntroduceerd: Harman Kardon Aura Studio 4, Harman Kardon Go + Play 3 en Harman Kardon Luna. Deze drie luidsprekers zijn vanaf 15 september beschikbaar via harmankardon.com

De Harman Kardon Aura Studio 4 combineert uitmuntende audio met een werkelijk uniek design en inspireert de zintuigen. De Aura Studio 4, de nieuwste in de iconische Harman Kardon Aura Studio-lijn van eersteklas Bluetooth-luidsprekers, is elegant ontworpen en dit gedeeltelijk met gerecycleerde materialen, waarbij moeiteloos een uniek modern design wordt gecombineerd met een uitzonderlijke geluidskwaliteit. De luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar op harmankardon.com voor €329,99.

Bekijk hier het complete persbericht over de Harman Kardon Aura Studio 4.

Ontdek de Harman Kardon Go + Play 3 Bluetooth-luidspreker, waarbij design en uitzonderlijke audiokwaliteit samen gaan. Deze nieuwe draagbare luidspreker, die van binnen en van buiten opnieuw is vormgegeven, tilt de befaamde Go + Play-lijn naar een nieuw niveau en blijft tegelijkertijd dicht bij waar het merk Harman Kardon voor staat. De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart via harmankardon.com voor €349,99.

Bekijk hier het complete persbericht over de Harman Kardon Go + Play 3.

Harman Kardon introduceert Harman Kardon Luna, de premium draagbare luidspreker die is voorzien van uitstekend geluid  en een stijlvolle uitstraling dankzij hoogwaardige materialen. De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart via harmankardon.com voor €179,99.

Bekijk hier het complete persbericht over de Harman Kardon Luna.

Het bericht Harman Kardon introduceert drie nieuwe high-end luidsprekers verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.