Geniet van een alpenherfst vol natuur, wandelen, Spa en lekker eten

In Hotel Post in Lermoos beleef je de mooiste herfst van je leven. Hier geniet je in de Tiroler Zugspitz Arena van de prachtige Alpennatuur. Je maakt er heerlijke wandelingen met prachtige vergezichten. Terug in het hotel vind je een 3000 m² grote Alpin Spa met luxe panoramasauna’s waar je optimaal kunt ontspannen.

Je bekroont de dag met een avondje fine dining begeleid met goede wijnen in het door Gault-Millau bekroonde restaurant van het hotel. Hotel Post Lermoos is een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk. Een perfecte hideaway aan de zonzijde van de Zugspitze. Je krijgt nieuwe energie in het riante Spa-complex met binnen- en buitenbaden en een groot brine bath waarin je buiten kunt floaten op zoutwater. In de riante Rest-Dream-Rooms met knapperend haardvuur kom je helemaal tot rust.

Frisse berglucht in de ongerepte natuur
Vanuit dit viersterren-superior hotel in het pittoreske dorpje Lermoos geniet je van een ongekend uitzicht op de imposante Zugspitze. Hotel Post is helemaal gericht op een actief buitenleven met veel mogelijkheden. Een bergwandeling met gids, e-mountainbiken over glooiende tracks, langlaufen en skiën: alles is mogelijk.

Je beweegt je door het prachtige landschap en door uitgestrekte bossen waar je grote kans maakt om herten te spotten. Hier inhaleer je frisse berglucht in de ongerepte natuur. Op de website van het hotel, www.post-lermoos.at, vind je aantrekkelijke arrangementen waarbij Post Gourmet en de Alpine Spa inclusief zijn. Dankzij de gunstige ligging in het noordwesten van Oostenrijk is het hotel prima bereikbaar vanuit de Benelux.

Arrangement Zugspitze Highlights
Als je het arrangement Zugspitze Highlights boekt beleef je de Alpenherfst van je leven. Hierin is inbegrepen 5 nachten in een prachtige Post-suite inclusief Verwöhnpension met 2 Hauben avonddiner. Pure verwennerij op hoog niveau.

Verder is inbegrepen een ticket voor de EhrenbergLiner, de nieuwe lift naar de spectaculaire voetgangershangbrug highline179. Een Z-Ticket voor 3 dagen, inclusief rit naar de top van de ZUGSPITZE. Een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van het hotel.

En niet te vergeten de 3000 m² PostAlpin SPA met zwembaden, sauna’s, stoombaden en relaxruimtes. Er is wekelijks een Post-actief programma indoor & outdoor voor onvergetelijke genietmomenten. Het Bergsport TOTAAL wandelprogramma is ook inbegrepen. En als toetje krijg je 1 x Kaiserschmarrn in het Tirolerhaus bij de Ehrwalder Almbahn. Puur genieten! Tarieven vind je op www.post-lermoos.at.

Informatie
Voor reserveringen Hotel Post Lermoos
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.