Geef je Valentijn voor altijd warme voeten

Liefde is hartverwarmend. Het verwarmt zelfs je voeten. Tenminste als je je geliefde op Valentijnsdag een paar Glerups sloffen geeft. Die zijn mooi en comfortabel, maar vooral warm, zacht en ook nog eens verkrijgbaar in vele kleuren. Waaronder de kleur van de liefde. Kijk voor informatie op www.binorm.nl/glerups. 

De sloffen zijn unisex, dus van wie je ook houdt, ze passen altijd. Ze zijn gemaakt van vilt van Gotlandwol en Merinowol. Het wolmengsel kan tot 35% vocht opnemen, waardoor de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. Je draagt Glerups sloffen het liefst met blote voeten. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige souplesse.

De buitenzool van de pantoffels wordt gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Je kunt ook kiezen voor een zool van natuurrubber als je er af en toe mee naar buiten wilt. Glerups sloffen zijn verkrijgbaarin model slipper, laars of schoen. 

Glerups koopt zijn schapenwol uitsluitend in bij speciaal geselecteerde Nieuw-Zeelandse schapenhouders die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.  

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 75.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.