Functionele fashion voor de hardwerkende vrouw

Veiligheidsschoen Bibian is een echte eyecatcher. Het slanke design, de mooie kleurstelling en het gestileerde breisel geven de vrouwenwerkschoen een stijlvolle look. Allereerst is de schoen puur functioneel omdat veiligheid tijdens het werk bovenaan staat. Maar Bata Industrials weet wat vrouwen willen: functionele fashion op de werkvloer. Ultieme veiligheid in een modieuze uitvoering.

De nieuwe WHAWOWA-collectie, acroniem voor What Woman Want, bedient hardwerkende vrouwen op hun wenken. De nieuwe veiligheidsschoen van deze serie, Bibian ESD S1P, is licht van gewicht en heeft een slanke vrouwenleest. Dit zorgt voor een betere pasvorm en voorkomt blessures. Informatie: www.bataindustrials.nl.

Alsof je op wolken loopt
De gebreide schacht met innovatieve knit-structuur, maakt de schoen extra ademend. Bibian biedt ultieme bescherming, dankzij de aluminium veiligheidsneus en sterke antislipzool. De FlexGuard insert voorkomt penetratie van scherpe objecten door de zool. De rubberen loopzool combineert de juiste hoeveelheid energieteruggave met schokabsorptie en stabiliteit.

Bibian is de perfecte schoen voor werk in logistiek, magazijn, assemblage, automobielindustrie en levensmiddelenindustrie. Dankzij de Premium Fit inlegzool, de verende EVA-tussenzool en het Easy Rolling System® voelt het alsof je op wolken loopt. Samen met de vochtafvoerende meshvoering en Odor Control blijven je voeten fris en fit tot het einde van elke werkdag.

Informatie
Veiligheidsschoen Bibian uit de WHAWOWA collectie van Bata Industrials is beschikbaar in de maten 34-42. Adviesprijs € 75,99 excl. BTW. Informatie: www.bataindustrials.nl. Naast Bibian ESD S1P is er nog een vergelijkbaar model: Anne Lee ESD S1. Verkrijgbaar in Europa via distributeurs en in Nederland ook via shop.bataindustrials.nl.

Over Bata Industrials
Vandaag de dag is Bata Industrials een van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen. Een globale speler met kantoren in Nederland, Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Kenia, India, China, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland. De veiligheid van vakmensen heeft wereldwijd ultieme prioriteit voor Bata Industrials. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in haar eigen laboratorium is het bedrijf trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Zo zorgt Bata Industrials ervoor dat vakmensen sterk in hun schoenen staan, lopen met vertrouwen en onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Informatie: www.bataindustrials.nl.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.