Familieavontuur: met de trein naar de Tiroler Zugspitz Arena

Reis je met de trein, dan hoef je je geen zorgen te maken om de actieradius. Wat is er avontuurlijker dan met het gezin de nachttrein te nemen naar de Tiroler Zugspitz Arena? Je reist heel comfortabel en komt heerlijk uitgerust aan. Je boekt de nachttrein nu heel eenvoudig inclusief treinslaapplaats en transfer naar je hotel via deze link www.kombitickets.railtours.at.

Je vertrekt vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem. De volgende dag kom je aan in de Tiroler Zugspitz Arena. Hier kun je genieten van lekker veel vrijheid en actie in de bergen. Maar ook in het klimbos, op de zomerrodelbaan of samen met een superstep de berg af. Of ga vliegen over bergmeren met de Flying Fox, een soort kabelbaan van 380 m lang. Zoiets heb je nog nooit meegemaakt.

Wandelen gaat vanzelf, over Belevenispaden
Bezoek zeker ook een van de vele Belevenispaden in de Zugspitz Arena: wandelen met de kinderen gaat hier vanzelf. Ze leren spelenderwijs veel over de natuur. Er is keuze genoeg: het Wateravonturenpad Zugspitzi am Gaisbach in Ehrwald, het Moosle’s Forscherpad in Lermoos, Moosle’s Toverbos, het Natuurpad in Berwang, het Beverpad in Biberwier en het Moorlehrpad in Heiterwang am See. Onderweg zijn er allerlei opdrachten, uitdagingen en leuke quizvragen. Samen geniet je van de bloeiende natuur, frisgroene alpenweides en kraakheldere bergmeren.

Erg leuk is ook het jeugd vakantieprogramma van de Tiroler Zugspitz Arena. Voor jonge onderzoekers van 4 tot 9 jaar is er het kinderprogramma ‘Kruidenkabouter Kasimir’. Kids vanaf 10 jaar beleven avonturen bij het Aktiv-Programma. Hier gaan ze klimmen en biken en is canyoning het hoogtepunt van de dag. Verder zijn er talrijke kinderspeelfeesten en speelplaatsen in het gebied.

Heerlijke zomervakantie
In het klimbos vind je vijf spannende alpine-parcoursen met 60 klimelementen voor een heleboel plezier en adrenaline. Zwevende elementen, hemeltrapeze, reuzenspinnenweb: hier worden moed en behendigheid op de proef gesteld. Van eenvoudige klimelementen voor kinderen tot uitdagende parcoursen voor geoefende klimmers. De zomerrodelbaan in Biberwier is ook reuzespannend. De baan is 1300 meter lang en heeft 40 bochten.

De Tiroler Zugspitz Arena biedt de ideale formule voor een heerlijke zomervakantie. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. Het ligt aan de zonzijde van de Zugspitze en wordt omringd door imposante bergmassieven als de Wetterstein, de Grubigstein en de Sonnenspitze. Zeven charmante dorpen nodigen actieve vakantiegangers uit om de frisse berglucht te ontdekken, te ervaren en ervan te genieten. 

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43567320000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

 

Over Tiroler Zugspitz Arena
Wie de Zugspitze wil beleven, kan het beste naar Tirol komen. Zeven charmante plaatsen in het Oostenrijks-Beierse grensgebied bieden de beste vooruitzichten voor de zomervakantie: Ehrwald, Lermoos, Berwang, Biberwier, Bichlbach, Heiterwang am See en Namlos. Hier kun je volop wandelen, mountainbiken of gewoon heerlijk ontspannen lummelen. In de Tiroler Zugspitz Arena heb je trouwens altijd de zon aan je zijde.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.