Extra lang T-shirt in stoere kleuren

Carhartt komt deze zomer met nieuwe stoere kleuren voor het iconische K87 T-shirt. Het populaire shirt is gemaakt van heavyweight tricot katoen voor een extra lange levensduur. De comfortabele pasvorm geeft maximale bewegingsvrijheid. Het T-shirt is ademend, extra lang en sluit goed aan op elke korte of lange werkbroek en is dus ideaal wanneer je in de bouw werkt of bijvoorbeeld hovenier bent. 

De K87 is heerlijk om te dragen in de zomermaanden, maar is eigenlijk het hele jaar door ideaal. Het T-shirt is stevig, slijtvast en voorzien van een borstzakje voor kleine spullen. Bij uitstek geschikt voor frequente reiniging: het verliest geen vorm of kleur tijdens het wassen. Nu verkrijgbaar in negen stoere kleuren.

Musthave voor harde werkers
Bouwvakkers, installateurs, landbouwers, magazijnmedewerkers, chauffeurs: de K87 is een musthave voor alle harde werkers. In ontwerp heeft het zich niets aangetrokken van trends of tijd. Het bekende label van het authentieke merk op de borstzak maakt het T-shirt helemaal af.

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie
Het Carhartt K87 T-shirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 24,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.