Ervaar nóg meer veerkracht, stabiliteit en comfort

De Mizuno Wave Rider 26 is een neutrale allround hardloopschoen voor je dagelijkse run. Geschikt voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. De nieuwe schoen heeft een aantal slimme updates gekregen waardoor hij nóg comfortabeler is dan zijn voorganger. 

Zo heeft de Wave Rider 26 een 2mm dikkere MIZUNO ENERZY-tussenzool waardoor je als hardloper meer demping en energieteruggave ervaart. De toepassing van MIZUNO ENERZY geeft je een verbeterde soepelheid en stabiliteit, wat gecombineerd wordt met een veerkrachtige voortstuwing. Dit foam is ruim 15% veerkrachtiger dan standaard EVA-foam dat in veel andere hardloopschoenen is verwerkt.

Aan de binnenzijde verstevigde Wave Plate
Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende kunststof Wave Plate in de vorm van een golf. Deze constructie zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet. De Wave Plate is aan de binnenzijde iets verstevigd, dit geeft bij vermoeidheid tijdens het lopen net wat meer steun. Op de verharde weg heeft de schoen een soepele afwikkeling en in het bos ervaar je juist veel stabiliteit.

De Wave Rider 26 sluit naadloos om de voet dankzij het double jacquard geweven airmesh met hoog ademend vermogen. De slijtzool bestaat uit een combinatie van geblazen rubber in de voorvoet en X10 carbonrubber in de buitenzijde van de hak. Dit is beter bestand tegen slijtage voor met name haklanders. Mizuno zet ook bij deze schoen in op duurzaamheid: de veters en een gedeelte van het airmesh en de hielconstructie zijn volledig gerecycled.

Mizuno For Every Run
Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Informatie
De Mizuno Wave Rider 26 is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij (online) runningspeciaalzaken. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.