Eindelijk, een supersnelle carbonspringveer met veel stabiliteit

Goed nieuws voor hardlopers die hun PR succesvol willen aanvallen. Mizuno introduceert de ultieme marathonschoen Wave Rebellion Pro. Een supersnelle carbonspringveer met veel stabiliteit. De racer is ontwikkeld door tientallen topatleten op de Mizuno R&D campus in Japan. Voor doelgerichte hardlopers die de marathon in minder dan 2,5 uur willen afleggen. 

Waar alle running brands ondertussen een carbonschoen hebben, springt de Wave Rebellion Pro er letterlijk en figuurlijk bovenuit. Met Mizuno’s nieuwe carbontechnologie neem je vanzelf een anatomisch correcte loophouding aan waarbij je een formidabele voortstuwing creëert door de geavanceerde sprinttechnologie SMOOTH SPEED ASSIST.

De vorm van de zool is zodanig vormgegeven dat het actiepunt vanaf het landingspunt is verkort waardoor atleten langer met focus op midden-voorvoetlanding en teenafzet kunnen rennen zonder vermoeid te raken. Je maakt van de marathon als het ware een langeafstandsprint. En dat helpt om records te breken. 

Carbon + stabiliteit
Carbon + stabiliteit is de ultieme combinatie voor toplopers. De Rebellion Pro bevat daarom een Carbon Infused Wave-plaat om de veerkracht en stabiliteit tijdens ultrasnelle runs te verbeteren. MIZUNO ENERZY LITE PLUS in de tussenzool ondersteunt de hoge snelheid door een zeer hoog energierendement te bieden. De schoen weegt slechts 220 gram.

De gehele zoolopbouw vormt een lanceerplatform met een ongekende, energieke voortstuwing. Groot pluspunt hierbij is dat de schoen ook nog eens heel lang meegaat. Dat maakt de Wave Rebellion Pro voor veel langeafstandlopers de perfecte schoen om keer op keer PR’s te verbreken.

Verder heeft de innovatieve hardloopschoen een High Heel Construction met toegevoegde demping. Dankzij het Heel Counter Design, waardoor de schoen als een sok aansluit rondom hiel en enkel, ervaar je extra comfort tijdens je run. De upper is gemaakt met een minimum aan stiksels en materiaaldelen voor een soepele, naadloze pasvorm van het bovenwerk.

De tongconstructie van ultralichtgewicht mesh heeft 2 veterlussen om de tong op zijn plaats te houden tijdens de run. De G3-buitenzool biedt hoge tractie in het lanceergebied van de voorvoet en een zachte landing in het landingsgebied van de middenachtervoet.

Informatie
De Mizuno Wave Rebellion Pro is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 229,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.