Eerste L.I.M wintercollectie van Haglöfs

De populaire L.I.M-serie van Haglöfs verlegt al bijna twee decennia de grenzen van ultralichte, technische trekkinguitrusting. Dit jaar waagt L.I.M zich verder het koude seizoen in met de première van de allereerste herfst/wintercollectie ooit. Outsiders (volhardende wandelaars, hikers of mountainbike winter liefhebbers) kunnen nu het hele jaar door lichtere, snellere en sterkere prestaties leveren.

‘De L.I.M-serie is door de jaren heen voortdurend in ontwikkeling geweest,’ aldus Caroline Auclair, Head of Product Management Apparel bij Haglöfs. ‘De beslissing om de serie uit te breiden naar het herfst-winterseizoen is een reactie op de behoefte van consumenten die L.I.M-producten in de warmere maanden dragen. Zij willen ook in de lichtgewicht L.I.M uitrusting op pad die is aangepast voor het koude seizoen.’

De L.I.M-serie voor herfst/winter ’22 is zeer geschikt voor activiteiten met een hoge hartslag bij koelere temperaturen en veranderlijke omstandigheden. De collectie bestaat uit een winterklare basis, tussenlagen en shell lagen. Zoals altijd zijn de kledingstukken ontworpen met ‘minimalisme’ als adagium.

Highlights uit de FW22 L.I.M collectie zijn:

L.I.M Mid Fast Hood
De L.I.M Mid Fast Hood is een superlichte middenlaag-fleece gemaakt van Polartec Power Grid die je geïsoleerd houdt en volledige bewegingsvrijheid biedt. De body-mapped constructie zorgt voor warmte en ademend vermogen.

L.I.M Down Hood
De L.I.M Down Hood is een gemakkelijk opvouwbaar donsjack gemaakt van een superlichtgewicht en scheurbestendig gerecycled shell-materiaal, en gevuld met hydrofoob ganzendons dat tot 10.000 minuten (een volledige week) droog blijft bij blootstelling aan vochtige omstandigheden.

L.I.M GTX Jack
De truc om sneller te wandelen is om niet meer te dragen dan nodig. Ga echter nooit op pad zonder back-up. Het lichtgewicht en opvouwbare L.I.M GTX jack is gemaakt van GORE-TEX Paclite PLUS 2,5-laags materiaal voor duurzame langdurige bescherming tegen weersinvloeden en ademend comfort. Een essentieel kledingstuk om mee te nemen voor activiteiten met een hoge hartslag, met een binnenkant die uitstekend huidcomfort biedt. 

Informatie
De Haglöfs L.I.M collectie is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Haglöfs L.I.M Mid Fast Hood, € 160
Haglöfs L.I.M Down Hood, € 280
Haglöfs L.I.M GTX Jacket, € 270

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.