Een warm huis begint met warme voeten

We staan weer voor de uitdaging om de ijskoude winter te trotseren. En liefst zonder al te veel stookkosten. Kleed je daarom warm aan, verwarm alleen de ruimtes in huis waar je verblijft en trek de warmste sloffen aan die je kunt vinden. Zoals de sloffen van Glerups, want een warm huis begint met warme voeten. Informatie: www.binorm.nl/glerups. 

De pantoffels van Glerups zijn gemaakt van een mix van stevig Gotland-wol uit Denemarken en merinowol uit Nieuw-Zeeland. Ethisch gewonnen, traceerbare wol van de hoogste kwaliteit. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan komt de wol optimaal tot zijn recht. Want wol is warm, zacht, voert effectief vocht af en is geurbestendig.

Bijzonder viltprocedé
Het wolvilt van Glerups is gemaakt volgens een bijzonder procedé, waardoor de sloffen zich vormen naar je voeten en comfortabel en stevig aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. Glerups sloffen zijn nu verkrijgbaar in 3 nieuwe kleuren in de modellen slipper, schoen en laars. 

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 74,95.

Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. 

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.