Een vrouwenvoet is geen mannenvoet

Vrouwen verlangen van werkschoenen dat ze maximale veiligheid bieden. Hoog op het wensenlijstje staat ook dat de schoenen een vrouwenleest hebben, omdat vrouwen- en mannenvoeten anatomisch gezien nu eenmaal verschillen. Daarom introduceert Bata Industrials de WHAWOWA collectie: veiligheidsschoenen speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Met een slank design en superlicht van gewicht. Ook qua looks is de collectie precies What Women Want (WHAWOWA).

De nieuwe collectie is geïnspireerd op de laatste modetrends en gemaakt van technologisch innovatieve materialen. De schoenen bieden optimaal comfort door een perfecte pasvorm en extra demping. Ze zijn geschikt voor vrouwen die werken in de lichte industrie, zoals assemblage, automobielindustrie, levensmiddelenindustrie, transport en logistiek.

De WHAWOWA collectie is ontworpen als een lifestyleschoen: stijlvol, vrouwelijk, licht en slank. Een schoen waarmee je ook buiten je werk gezien wilt worden en die tot in elk detail veilig is. Onder andere door de beschermende stalen veiligheidsneus, FlexGuard® kunststof antipenetratie zool en extra sterke antislipzool.

Easy Rolling System®
Je voeten blijven langer fit dankzij Bata’s Easy Rolling System®: de innovatieve vorm van de schoen laat op een natuurlijke manier je stap afwikkelen waardoor je gemakkelijker loopt en meer ondersteuning ervaart. Een aantal modellen uit de collectie is voorzien van zeer ademend bovenmateriaal. Samen met de vochtafvoerende meshvoering en de Odor Control-behandeling van elke schoen blijven je voeten fris en fit tot het einde van elke werkdag.

In de EVA-tussenzool is een schokabsorptiesysteem geïntegreerd. Bata past hier de nieuwe Super Critical Foaming-technologie toe waarbij in de bal en hiel van de voet schuiminzetten worden toegevoegd. De loopzool is SRC gecertificeerd en gemaakt van double density rubber voor perfecte grip en tractie. De gehele zoolopbouw zorgt voor extra demping en geeft veel energie terug aan de drager. De extra laddergrip voorkomt uitglijden op traptreden, ribbels en laddersporten.

Informatie
De WHAWOWA collectie van Bata Industrials bestaat uit vijf modieuze modellen, beschikbaar in de maten 34-42. Adviesprijs vanaf € 75,99 excl. BTW. Informatie: www.bataindustrials.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.