Een verrassend groen zakelijk cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau of relatiegeschenk waarmee je echt impact maakt? Geef dan een BloomsBox cadeau. Het is plantenpot, waterreservoir en verzendverpakking ineen. Inclusief luchtzuiverende planten die lang groen blijven, weelderig groeien en een goed gevoel geven. Daar worden je klanten en medewerkers pas echt blij van. En de planeet ook. 

Bestaat er zoiets als het groenste cadeau dat je iemand kunt toesturen? Met dat idee is Blooms out of the Box geboren. Doordacht tot in elk detail, van materiaalkeuze tot verzending. Met minimale impact op het milieu en maximale impact op de blije ontvanger. Informatie: www.bloomsoutofthebox.nl.

De Bloomsbox is het duurzame alternatief voor een bos bloemen, het meest gegeven cadeau aan medewerkers en externe relaties. De BloomsBox kreeg in 2023 van PSI (Promotional Product Service Institute) de award voor duurzaamste relatiegeschenk van Europa.

Bedrijfslogo of wens graveren
Je maakt de BloomsBox extra persoonlijk door je bedrijfslogo of wens erin te laten graveren. Zo blijf je maandenlang in de schijnwerpers staan. Je kunt ook een eigen kaart meesturen met een inspirerende boodschap. In overleg zijn er veel mogelijkheden voor een origineel cadeau of relatiegeschenk. Als bedrijf laat je aan je klanten of nieuwe medewerkers zien welke waarden je belangrijk vindt, zoals duurzaamheid, gezondheid en sociale betrokkenheid. 

Cadeau voor tal van gelegenheden
De Bloomsbox is erg toepasselijk als cadeau bij teamprestaties en bedrijfsjubilea of als luchtzuiverend, gezond cadeautje voor zorgmedewerkers. Ook attent als welkomstcadeau voor nieuwe klanten en medewerkers. Voor nieuwe huurders of eigenaren van jouw vastgoed is het heel passend en voor je externe relaties een onvergetelijk kerstcadeau.

Lage footprint
De robuuste BloomsBox kenmerkt zich door een lage footprint*. Er is geen onnodig afval want de verzendverpakking is tevens plantenpot. De box is gemaakt van FSC gecertificeerd Europees dennenhout. De plantenpotjes zijn van bamboepapier en de touwtjes waarmee de planten water opnemen zijn gemaakt van 100% katoen. De binnenbekleding van gerecycled karton maakt de BloomsBox waterdicht. 

Social Enterprise, CO2-neutraal
Blooms out of the Box is een Social Enterprise en heeft twee mensen in dienst met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Mirjam en Dennis helpen met veel plezier bij het samenstellen van de BloomsBoxen. De planten zelf komen bij kwekers met een MPS-A en GAP keurmerk vandaan. De productielocatie in Utrecht is energieneutraal en de beperkte carbon footprint van de BloomsBoxen wordt gecompenseerd met aanplant van bomen. Met als resultaat een CO2-neutraal cadeau.

Informatie
Je bestelt de BloomsBox eenvoudig op www.bloomsoutofthebox.nl. Je kunt kiezen uit vele varianten met 2 of 3 planten. Consumentenadviesprijs vanaf € 24,95. Wil je meer dan 25 BloomsBoxen bestellen, vraag dan een offerte aan via deze link. Of stuur een email naar hallo@bloomsoutofthebox.nl.

* Ketenanalyse Blooms Out of the Box door Stichting Stimular, Werkplaats voor Duurzaam Ondernemen. Op te vragen bij Blooms Out of the Box.

Over Blooms out of the Box 

Samen maken we de wereld groener, met elk cadeautje een beetje meer! 

Blooms out of the Box is gevestigd in Utrecht en opgericht door Simon Speelman en Erna Ebbinge. De creatieve grondleggers, met een achtergrond in sierteelt, kwamen op het idee van de BloomsBox omdat ze iets wilden doen aan de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die wordt gebruikt om bloemen te versturen. 

De cadeauwereld kon wel een oppepper gebruiken, qua creativiteit en duurzaamheid. En dat is gelukt met het ontwikkelen van de BloomsBox: verzendverpakking, plantenpot en waterreservoir in één. Een verrassend duurzaam cadeau dat de gever met een goed gevoel geeft en waar de ontvanger lang plezier van heeft. 

Blooms out of the Box werkt bij het maken van de BloomsBoxen samen met twee sociale werkplaatsen in Utrecht. De BloomsBox heeft in 2021 en 2022 de Promz Product-prijs gewonnen voor Meest Duurzame Relatiegeschenk. In 2023 kreeg het product de internationale sustainability award van PSI (Promotional Product Service Institute) voor duurzaamste relatiegeschenk van Europa.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.