Eco-vriendelijk waspoeder met veel pluspunten

NaturalSenz is de nieuwste generatie eco-vriendelijk waspoeder. Het is net zo krachtig als alle andere wasmiddelen maar heeft enorm veel pluspunten. Alle ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics. Daarnaast zijn de producten verpakt in FSC-karton in plaats van plastic. 

Dankzij een uitgekiende samenstelling is een wastemperatuur van 20 graden al genoeg voor een stralend resultaat. Dat scheelt in energieverbruik en dus uitstoot van CO2. NaturalSenz bevat geen water en bestaat uitsluitend uit poeder. Het bespaarde water hoeft dus ook niet vervoerd te worden met alle voordelen van dien.

Nog meer pluspunten
Omdat kleding langdurig in direct contact staat met je huid zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest met goed resultaat. De producten van NaturalSenz zijn ook voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn niet getest op dieren.

NaturalSenz wordt in Nederland geproduceerd voor een optimale controle over de kwaliteit, bovendien blijven zo de transportafstanden beperkt. In een onderzoek met verschillende natuurlijke waspoeders, uitgevoerd door het onafhankelijke testinstituut Eurofins ATS is NaturalSenz als beste getest voor een superschone was.

Ecocert
De waspoeders bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. Doelstelling is 100%, maar omdat naast gezondheid en milieu ook waswerking belangrijk is, gebruikt NaturalSenz enkele ingrediënten waar nog geen 100% natuurlijk alternatief voor beschikbaar is. Deze voldoen wel, net als alle andere ingrediënten, aan de strenge eisen van Ecocert. Klik hier voor het overzicht van alle ingrediënten en hun werking.

Informatie
NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar in natuurwinkels (o.a. Ekoplaza) en online via www.naturalsenz.eco. Consumentenadviesprijs € 9,59.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.