Duizend-en-een-nachten heerlijk slapen

Met de nieuwe kleuren van dekbedovertrek Olivia slaap je duizend-en-een nachten in een prachtig bed. De kleuren Arctic en Copper toveren je slaapkamer zonder al teveel moeite om een tot een zomers sprookje. Het Olivia bedlinnen uit de Smart Collection van De Witte Lietaer is duurzaam en ook nog eens heel betaalbaar. 

Het Olivia dekbedovertrek is gemaakt van lichtgewicht katoen-satijn. Deze fijne stof voelt lekker zacht op je huid en valt soepel om je lichaam voor een heerlijke nachtrust. De satijnbinding geeft ook een mooie zijdeglans. Dit zomerseizoen komt Olivia weer met vele nieuwe trendkleuren.

Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een extra wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken.

Eindeloos combineren
Olivia bedlinnen is verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren waarmee je eindeloos kunt combineren. Je creëert elke denkbare ambiance met het kleurenpallet dat is ontworpen om perfect samen te gaan met elk interieur. Olivia is ook, in vele kleuren, verkrijgbaar als hoeslaken en lakenset.

Hou je van harmonious living waarbij je de kleuren van je bedlinnen en badlinnen op elkaar afstemt? Kies dan voor badhanddoekencollectie Ophelia, Stéphanie of Hélène in kleuren die prachtig combineren met het Olivia bedlinnen.

Informatie
De Witte Lietaer Smart Collection is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Ga voor meer informatie naar  www.home.dwl.be.

Dekbedovertrek Olivia (Smart Collection) vanaf € 79,95
Badlinnen Ophelia (Smart Collection) vanaf € 15,95

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.