De moto g42 geeft consumenten een meeslepende entertainmentervaring

De moto g-familie blijft zich uitbreiden en brengt slimmere technologie naar iedereen. Zeg hallo tegen de moto g42, de nieuwste smartphone van Motorola. Het toestel is gemaakt om te entertainen en bevat daarom een premium display, ruimtelijke geluidservaring van Dolby Atmos®, geavanceerde camerafuncties en een batterijduur die dit allemaal bijhoudt.

geniet van de ongelofelijke OLED-display van de moto g42
Met de moto g42 ervaren consumenten overal het gevoel dat ze in de bioscoop zitten. Het 6,4″ OLED-display licht elke pixel afzonderlijk op, wat zorgt voor een oneindig contrast voor levensechte nauwkeurigheid en resulteert in zuivere zwarte, rijke details en heldere kleuren.

Geluid wordt ook naar een hoger niveau getild met de moto g42:  zijn dubbele stereospeakers met de ruimtelijke geluidservaring van Dolby Atmos®, gecombineerd om scherpere details en rijke lagen te leveren die verder gaan dan traditioneel surround geluid.

Om mee te gaan met het snelle tempo van de consumenten is de moto g42 voorzien van het Snapdragon 680 Mobile Platform, dat de algehele prestaties van de batterij met meer dan 20%1 verbetert in vergelijking met het platform van de vorige generatie. De telefoon heeft een 5000mAh-batterij en TurboPowerTM Charging kunt je jouw toestel opladen en krijg je voor uren aan stroom in slechts enkele minuten.

Met het drievoudige camerasysteem, staat een camera klaar om het moment vast te leggen. De hoofdcamera van 50 MP met Quad Pixel-technologie zorgt voor levendige opnamen in alle lichtomstandigheden, en de geavanceerde sensor van 8 MP heeft een 118º ultrawide lens die 4x meer in het frame past in vergelijking met een standaardlens van 78º. Bovendien brengt de speciale Macro Vision-camera je op slecht 3 cm van je onderwerp.

Voor nog meer perfecte foto’s werkt de dieptesensor samen met de hoofdcamera om de achtergrond automatisch onscherp te maken voor professioneel ogende portretten. Ook de nachtzichtmodus zorgt voor verbluffende helderheid, ongeacht het tijdstip van de dag, en is beschikbaar voor zowel de achtercamera als de selfiecamera

ontvang de nieuwste software en beveiliging
De moto g42 wordt beide geleverd met de nieuwste versie van Android 12, wat garant staat voor een aanpasbare, veiligere en meer gestroomlijnde smartphone-ervaring. Het privacydashboard op het toestel ondersteunt gebruikers door te laten zien welke apps bepaalde functies hebben gebruikt.

Motorola zet zich in voor de ontwikkeling van unieke manieren om de mobiele ervaring intuïtiever en volledig gepersonaliseerd te maken. Met My UX pas je je telefoon aan je eigen behoeften en stijl. Met Gestures maak je eenvoudige handelingen en  alledaagse interacties eenvoudiger. En met Moto Gametime maak je games nog meeslepender, terwijl je onderbrekingen blokkeert en gameverbeterende apps en tools gebruikt, of personaliseer je luisterervaring met Dolby Atmos®.

beschikbaarheid
De 64GB versie van de moto g42 komt begin juli naar Nederland met een adviesverkoopprijs van 209,99 euro in de kleur Atlantic Green. De 128GB versie komt dan ook uit in de kleuren Atlantic Green en Metallic Rose voor de adviesverkoopprijs van 229,99 euro.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.