Beschermt de natuurlijke zuigreflex van baby’s

Vanuit de overtuiging dat de meest natuurlijke ervaring het beste is voor kindjes en hun ouders, brengt Difrax LOVI de eerste Dynamische fopspeen ter wereld naar Nederland.

Deze technisch superieure fopspeen beweegt dankzij de siliconenlagen van verschillende diktes innovatief mee met de natuurlijke zuigritme van een baby. Waar een baby ook is, in de armen van vader of moeder of even rustig in de wieg: door het dynamisch zuiggedeelte ervaart een baby altijd een zuigstimulans terwijl de natuurlijke zuigreflex wordt beschermd.

Dynamische fopspenen voor de allerkleinsten: zonder onnodige prikkels
Hoe beter de zuigbehoefte van een baby wordt ondersteund, hoe meer troost en rust een baby ervaart. En dat is precies wat de dynamische techniek van de Difrax LOVI fopspeen doet: de top van het zuiggedeelte rekt uit bij een zuigbeweging en krimpt daarna weer terug de basisstand in. Bij elke opvolgende zuigbeweging blijft de top meebewegen.

De symmetrische vorm van het zuiggedeelte lijkt op een moedertepel en wordt zeer goed geaccepteerd. Ook het zachte siliconenmateriaal van de speen draagt bij aan ultieme rust voor een kindje. Dit materiaal heeft immers geen geur of smaak, in tegenstelling tot de onnatuurlijke geur van rubberen spenen. Daarmee is de Difrax LOVI fopspeen de perfecte speen zonder onnodige prikkels.

Dynamische techniek: met recht een wereldwijde doorbraak
Innovaties rond fopspenen komen uit alle hoeken. Denk maar aan trends rondom ideale luchtstroom in speentjes om de babyhuid te beschermen. Het Dynamische ontwerp van Difrax LOVI mag tussen alle ontwikkelingen met recht een doorbraak genoemd worden. Want de combinatie van optimale luchtstroom en een dynamisch beweeglijk zuigsysteem is ongekend – tot nu. En waar andere innovatieve fopspenen met name voorzien in de zuigbehoefte, beschermt de Difrax LOVI fopspeen de natuurlijke zuigreflex optimaal.

Oneindige innovatie leidt tot ongekende rust
Difrax LOVI wordt ontworpen met een team van medisch specialisten, neurologen, logopedisten en verloskundigen. Via grootschalig medisch onderzoek worden de fopspenen uitvoerig getest. Ze zijn technisch hoogstaand, bewezen effectief en veilig in gebruik. Onze drijfveer is om innovatieve en duurzame producten te ontwerpen die tegemoetkomen aan de werkelijke behoefte van baby’s en hun ouders. Zo leidt oneindige innovatie tot ongekende rust.

Speciale maten voor de allerkleinsten
Van de allerkleinsten tot afbouwende peuters: de Dynamische Difrax LOVI fopspenen zijn in drie collecties verkrijgbaar. Van de Baby Shower collectie is het schildje extra klein van formaat en daarmee licht in gewicht. De fopspeen sluit zo goed aan op de mond van pasgeboren baby’s en is speciaal voor kindjes tot 2 maanden. De Botanic collectie, met esthetische natuurprints, en de rustgevende Harmony collectie zijn er voor kindjes tot 3M, 6M, 18M en 18+ maanden.

Het bericht Beschermt de natuurlijke zuigreflex van baby’s verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.