Bedrade oordopjes hebben nog altijd veel voordelen

Grixx Earphones met lightning-connector voor iPhone of iPad geven een kristalhelder geluid en een heerlijke bass. Bedrade oordopjes hebben nog altijd veel voordelen. Geen batterijproblemen, een betrouwbare verbinding, uitstekende geluidskwaliteit en minder kans op verlies. Daarom is het goed om altijd een set bij de hand te hebben. Ook handig in je reiskoffer of als back-up als je draadloze oortjes leeg zijn. 

De Grixx Earphones hebben een natuurlijke pasvorm en blijven dankzij de verschillende maten oorcaps goed zitten. Met de multifunctionele knop bedien je het volume, tik je door naar een volgend nummer of beantwoord je telefoonoproepen. De microfoon geeft een helder geluid zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent.

Strakke timing
Maak je muziek op je iPhone, bijvoorbeeld in Garageband, dan is het altijd nog handig om een bedrade earphone te hebben voor een strakke timing. Deze Grixx Earphones zijn alleen geschikt voor Apple iPhone en iPad met lightning-connector.

Informatie
Grixx Earphones met lightning-connector zijn verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop.Winkeladviesprijs € 24,99. Informatie: https://www.grixx.eu/winkel/grixx-in-ear-lightning-apple-wit-met-afstandsbediening-en-microfoon/. 

Over Grixx
Grixx biedt een complete lijn mobiele accessoires waarmee je het gebruik van jouw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur kunt optimaliseren. Het assortiment bevat koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.