Bad- en beddengoed ecologisch verantwoord schoon

In de winter leef je intensiever binnenshuis en gaat je bad- en beddengoed wat vaker in de was. Met de waspoeders van Klok was je alles weer schoon en fris voor het hele gezin. Op een ecologisch verantwoorde manier zodat je het milieu minder belast. Klok Waspoeder Wit is door de Consumentenbond aangeduid als beste witwasmiddel met allergielabel. En bekroond met het predicaat ‘Groene Keuze’. Informatie: www.klok-eco.nl. 

Zorg dat je de waspoeders van Klok op voorraad hebt: Kleur en Wit. Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lage temperaturen. De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,99 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 22,50. 

Over Klok
Klok was- en reinigingsmiddelen zijn ecologisch verantwoord en vriendelijk voor je huid. In de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd, waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Ga voor meer informatie naar www.klok-eco.nl. 

Asthma Allergy Nordic label
Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.