Auping introduceert nieuw design bed: Auping Noble

Auping lanceert Auping Noble: een design bed met een ingetogen, luxe uitstraling. Het grote bed met brede rand en royale loungekussens is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel. Noble is gemaakt van massief eikenhout. Noble betekent groots en met goede bedoelingen – en dat zie je terug in het ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang mee kan. Het bed is vanaf 24 april verkrijgbaar in de Auping winkels en webshop.

Noble heeft een luxe uitstraling door het grote formaat en het brede gestoffeerde hoofdbord. De kussens die vastzitten aan het hoofdbord zorgen voor gelaagdheid en bieden extra comfort. Aan het plateau zit aan beide kanten een tafeltje vast en de omranding heeft afgeronde hoeken. Noble is gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit massief eikenhout uit Europa.

 

Johan van Hengel heeft tijdens het ontwerpen gefocust op ingetogen luxe, functionaliteit en geborgenheid: “Voor mij zit luxe ook in het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Vandaar de keuze voor massief eikenhout. De afgeronde hoeken voelen zacht en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Er ontstaat mooie gelaagdheid doordat de tafeltjes aan het bed vastzitten – en de zachte kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau. Dat zorgt voor balans in dit tijdloze ontwerp.”

Verschillende uitvoeringen

Er is keuze uit zes kleuren voor het massieve eikenhout. Het hoofdbord en de kussens worden gestoffeerd met een van de stoffen uit de Auping stoffencollectie. Die bestaat uit vijf prijsgroepen met veertien stoffen in 95 verschillende kleuren. Het bed is ook te combineren met de Auping Smart Base. Deze elektrisch verstelbare bedbodem zorgt voor een extra steuntje in de rug en heeft allerlei slimme functies voor een betere nachtrust.

Johan van Hengel

Van Hengel werkte onder meer voor Muuto, HAY en Montis. De Rotterdamse productontwerper houdt van Scandinavische en Japanse esthetiek. Zijn werk kenmerkt zich door minimalisme, eenvoud, kwaliteit en functie. Hij verrijkt alledaagse objecten met meerdere lagen. Samen met de vakmensen uit de Auping fabriek in Deventer heeft hij voor Noble gezocht naar de perfecte balans tussen functionaliteit, materiaal en techniek. Auping en Van Hengel vinden elkaar op meerdere vlakken: alles wat zij doen is duurzaam en persoonlijk en ze geven elk detail de grootst mogelijke aandacht

Het bericht Auping introduceert nieuw design bed: Auping Noble verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.