Een Indonesische klassieker bij jou thuis op tafel! Met Honig bereid je in een handomdraai een lekkere, voedzame Nasi Speciaal. Lekker met komkommer en sperziebonen.
Ingrediënten
4 eieren
1 verpakking Basis voor Nasi Speciaal
1 verpakking Wijko satésaus
1 grote rode paprika
450 g nasi/bami groenten
300 g rijst
150 ml water
Eigen draai:
400 g sperziebonen
½ komkommer, in plakjes
Bereidingswijze
1. Kook de rijst zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
2. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de nasi/bami groenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten.
3. Voeg 150 ml water en Honig basis voor Nasi Speciaal toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
4. Voeg de rijst toe en bak het gerecht in ca. 1 minuut op hoog vuur droog.
Het bericht Nasi bowl met satésaus en paprika verscheen eerst op Plantaardig.org.
Geen reacties