Dat liefde door de maag gaat begrijpen Italianen als geen ander. Met dit recept voor Mediterrane Spaghetti trakteer je jouw gezin op een bord vol aandacht en liefde! Lekker met broccoli en mozzarellabolletjes.
Ingrediënten
1 verpakking Basis Mediterraan vegetarisch
400 g Provençaalse wokgroenten
400 g Honig Volkoren Spaghetti
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
80 g rucola
15 g basilicum, grof gehakt
150 ml water
Eigen draai:
1 broccoli, in roosjes
(vervang de geraspte kaas door) 50 g mozzarellabolletjes
Bereidingswijze
Kook de pasta zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de wokgroenten ca. 2 tot 3 minuten. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
Voeg 150 ml water en Honig basis voor Macaroni en Spaghetti Mediterraan toe. Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
Voeg de pasta toe. Verwarm deze kort mee en serveer de pasta met daaroverheen de geraspte kaas en de rucola.
Het bericht Mediterraanse spaghetti met cherrytomaatjes en rucola verscheen eerst op Plantaardig.org.
Geen reacties